24 Hours FestivalBlogg23 timer sprell i Bø for første gang!

23 timer sprell i Bø for første gang!

I helga var vi i Bø og gjennomførte 24Hours festival for første gang! Altså, det var en 24Hours festival, men siden vi stilte klokka i løpet av natta varte den jo egentlig ikke lenger enn 23 timer.. Litt kjedelig, tenker du kanskje, men når det vi kutter ut bare er en time soving gjorde det ingen ting!!

Selv om det var første gang vi arrangerte festival i Bø var det massevis av unger og voksne som ville være med! Aldri har vi hatt en ny festival med så laaaang venteliste! DET var gøy! Til slutt var det 250 barn og en haug av ledere som samla seg i hallen på Gullbring 29-30 mars for festivalmoro.

Og moro blei det! Aktivitetene var fulle av deltakere til en hver tid, bassenget ble flittig brukt og kiosken en god del mer godis enn på en vanlig lørdag. Foran scena var det masse liv og knallgodt samarbeid under 24Battlen. Roadservice spilte vannvittig bra, og allerede etter et par timer kunne deltakere fortelle at de hadde «***One Way***Jesus» på hjernen. Festivalen ble avslutta med avslutningsgudstjeneste sammen med trøtte foreldre (de hadde jo stått opp en time tidligere enn vanlig), og det virka som om både voksne og barn komme til å huske hva FISK egentlig betyr.. 😉

Håper vi sees igjen neste år!!

 

– Kristin – 24Hours-general

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

24 festival

24 Hours festival gir barn og unge en unik opplevelse av livsglede, satt i en ramme av aktiviteter, musikk, forkynnelse og utfordringer, der Jesus blir et naturlig midtpunkt.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • 24festival@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48