24 Hours FestivalBlogg24 Hours Festival Moss 2015

24 Hours Festival Moss 2015

7.-8.februar ble det for første gang i historien arrangert 24 Hours Festival i Moss. Både Den Norske Kirke, pinsemenigheter og Frelsesarmeen slo seg sammen om å arrangere denne festivalen i år og det ble rett og slett en tverrkirkelig suksess!

Over 120 barn samlet seg altså i en gammel verkstedhall i Moss. Jeg (Ingrid) var litt bekymret i forkant siden dette var stedet mosselukta sies å ha kommet fra. Den var heldigvis helt borte. Lokalet er bygd om og blir brukt som konsertlokale og diverse kulturelle arrangementer og det ble utrolig kult å ha 24festival der. Til tross for at det var litt lavt under taket for noen av hoppeslottene og at noe måtte bæres opp en trapp, ble det bra til slutt.

Jeg hadde det veldig gøy og er imponert over de lokale arrangørene som slo seg sammen om denne helgen og gjennomførte en bra festival. Jeg tror at denne festivalen kan bety noe både for barna, ungdommene og de voksne som var med. Jeg tror at vi bygger Guds rike på jord og ser stort på å få prate så tydelig om Gud i 24 timer!

Takk for i år, Moss! Håper vi sees igjen neste år! ☺

Ingrid

Og bilder fra festivalen kan du se her:

 
Fotograf: Rolf Erling Stærk og Ingrid Øygard
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

24 festival

24 Hours festival gir barn og unge en unik opplevelse av livsglede, satt i en ramme av aktiviteter, musikk, forkynnelse og utfordringer, der Jesus blir et naturlig midtpunkt.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • 24festival@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48