24 Hours FestivalBlogg24 Hours Festival på Gjøvik!

24 Hours Festival på Gjøvik!

For første gang i historien ble det arrangert 24Festival i Fjellhallen i Gjøvik!

Jeg (Ingrid) og Espen kom med en bil stappfull (!!) med hoppeslott og kofferten full av ullklær. Jeg var sikker på at jeg kom til å fryse til en ispinne i løpet av de 24 timene i en ishall – der tok jeg skammelig feil. Jeg tror det var en kombinasjon av at folkene fra Gjøvik og Toten er utrolig varme og hyggelige mennesker og at en 24festival medfører høyt adrenalinnivå.

Med 330 deltakere, 120 ungdomsledere og en hel haug med voksne ledere fra både Gjøvik, Østre Toten og Vestre Toten skrev vi historie i år; aldri før har det overnattet så mange i Fjellhallen! DET er kult!

I løpet av de 24 timene ble det hoppet MYE i hoppeslott, klatret i klatreveggen, danset, sunget, ledd, skrevet bønnelapper, spist istårn og mye mer gøy, fint og digg. Jeg fikk snakket om at Gud er NonStop glad i oss og NonStop venn med oss – og at vi kan prøve å være mer lik Gud, litt mer nonstopete (hvis det går an å si).

Kort oppsummert: en INNMARI gøy helg og jeg håper å få komme tilbake neste år! Takk for i år!!

– Ingrid (og Espen)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

24 festival

24 Hours festival gir barn og unge en unik opplevelse av livsglede, satt i en ramme av aktiviteter, musikk, forkynnelse og utfordringer, der Jesus blir et naturlig midtpunkt.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • 24festival@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48