24 Hours FestivalBloggFørste festival i Hånes!

Første festival i Hånes!

Endelig var det duket for 24 festival i Hånes Frikirke!

20. – 21. september pakka vi den store 24-bilen før første gang etter sommeren og dro til Kristiansand for premiere på festival i frikirka like utenfor sørlandets hovedstad. Her møtte vi 125 spente deltakere og en hel haug med ledere som var superklare for 24 timer med masse moro. Med oss på helgas spillopper hadde vi også disippel-linja fra Ansgar bibelskole med ansvar for bønnerom, underholdning og miljøkroken, Team A:SM som husband og ikke minst Malin, Margrethe og Espen i ulike oppgaver innenfor program. Takk for fantastisk innsats!

Kl 12 gikk startsskuddet for første stage og så var det hele i gang! Det ble et døgn med hoppeslott, bruskasseklatring, bønnerom, ansiktsmaling, pølser, istårn, helikopter, wii, fotball, konkurranser, stage, forkynnelse, battle og ikke minst masse NON STOP! Og vi håper og tror at er det noe vi husker fra denne festivalen, så er det nettopp at Gud er Non Stop!

Håper vi sees igjen neste år!
Og flehe bilder fra festivalen kan du finne her i bildegalleriet vårt!

– Kristin – 24Hours-general

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

24 festival

24 Hours festival gir barn og unge en unik opplevelse av livsglede, satt i en ramme av aktiviteter, musikk, forkynnelse og utfordringer, der Jesus blir et naturlig midtpunkt.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • 24festival@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48