24 Hours FestivalBloggGrimstad i 24 timer!

Grimstad i 24 timer!

Massevis av menigheter og leder var i sving da vi arrangerte 24 Hours festival i Grimstad for første gang! Vi troppa opp med bilen full av aktiviteter og utstyr for å lage en et døgn sørlandsbyen seint vil glemme. Her var 150 deltakere og en haug av ledere i sving, og helga blei en kjempesuksess! Det lokale husbandet ledet oss gjennom egnekomponerte låter, vi hoppa i hoppeslott til vi ble nesten kvalme, og temaet GRATIS er noe vi vil huske lenge!

Takk for innsatsen og for en fantstisk helg, håper vi sees igjen!

– Malin og resten av 24Hours-crewet

Siden begynnelsen av ekte penger gambling på nettet, har industrien evolovert i et raskt tempo- men det er fortsatt relativt ung og nett gamblingen sitt landskap er i konstant forandring. Lovgivning omkring i verden forandrer seg hele tiden, teknologi utvikler, nye nett sider åpnes, og noen nett sider gjør forbedringer,mens andre blir liggende etter.

Alt dette gjør det vanskelig for den gjennomsnittelige gambleren å kunne holde seg oppdatert med hvilken nett sider er best og hvilken bør unngåes 666Casino. Et ledende gambling nett side i ett år kan lett bli overtatt av flere andre og ikke lenger vaere en av de beste alternativene det folgende aaret. Det er nettopp derfor vi forsikrer at våre rangeringer og anbefalinger er korrekt og oppdatert.

Vi forteller deg ikke bare hvilke nett sider er best og tryggest heller. Vi forklarer også HVORFOR vi anbefaler dem, og våre detaljerte anmeldelser forteller deg alt du trenger å vite om hvert eneste en av dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

24 festival

24 Hours festival gir barn og unge en unik opplevelse av livsglede, satt i en ramme av aktiviteter, musikk, forkynnelse og utfordringer, der Jesus blir et naturlig midtpunkt.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • 24festival@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48