24 Hours FestivalBloggNammmmmmmsooooooooooos i februar!

Nammmmmmmsooooooooooos i februar!

Æ ælska trøndera! Og nordlendinga! Tenk det, i Namsos, som er vår nordligste festival, møtte 90 spente deltakere, en helg gjeng ledere og 2 skjærgårdsarbeidere opp – fulle av forventning. Ingrid og jeg, fra skjærgårds, fikk være med på alt vi pleier å gjøre pluss moms. I frikirka hadde vi nemlig en ekstra minifestival. Der var det duket med taco og god stemning sammen med de 8 deltakerne som reiste helt fra Bodø og ned for å være med på festival. Helt rått!

Festivalen var fin, og jeg tror konfirmantene som hadde volleyballturnering i nabohallen var en smule misunnelig på alle 24deltakerne som fikk leke seg så mye de orka i oppblåsbare duppedingser. Det var nok en aktivitet som var litt kulere enn alle de andre på denne festivalen – og det var bruskassestabling. Rocky og Christoffer sikra og ordna, sånn at alle som ville fikk prøve å klatre nesten helt opp til taket på en stabel av bruskasser. Utrolig kult!

Festivalen ble avslutta med en fest av en gudstjeneste, og Ingrid er en av de gøyeste jeg kjenner på scena på 24 hours – så det var jammen godt at vi hadde med oss henne! Og det var jammen godt at hun var med meg å kjøre den store 24bilen ned til Oslo søndag ettermiddag/natt også. Hvis ikke kunne det blitt 10 lange timer i bil..

Guro – 24hours medarbeider

 

– 24 medarbeider Guro

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

24 festival

24 Hours festival gir barn og unge en unik opplevelse av livsglede, satt i en ramme av aktiviteter, musikk, forkynnelse og utfordringer, der Jesus blir et naturlig midtpunkt.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • 24festival@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48