Om 24

 

24 Hours festival gir barn og unge en unik opplevelse av livsglede, satt i en ramme av aktiviteter, musikk, forkynnelse og utfordringer, der Jesus blir et naturlig midtpunkt.

Festivalen er rettet mot barn i aldersgruppen 4.-7.kl, og ønsker å nå bredt i den aktuelle aldersgruppen, ikke minst blant gutter. 24 Hours festival skal være en festival forankret i det lokale arbeidet, som gir inspirasjon og påfyll både for ungene og for de som står på i det lokale arbeidet. Døgnet på 24 Hours Festival består av ekstreme aktiviteter, nye venner, spennende festivalopplevelser og kreativ forkynnelse, og skoleåret 2014-2015 er temaet Non Stop!

24 Hours festival er et konsept som eies og drives av Stiftelse Skjærgårdsgospel. Stiftelsen har over 30 års erfaring med festivalarrangering og vi tror vi har fylt bilen med det som skal til av aktiviteter og kompetanse for å lage en unik festival på ditt hjemsted. Gjennom samarbeid med lokale barnegrupper/menigheter håper vi å arrangere festival i en idrettshall nær deg, en festival du sent vil glemme.. For mer informasjon og eventuell booking; ta kontakt med 24 Hours Festival-koordinator Kristin Brandsæter gjennom «kontakt oss» i menyen over, eller send en mail til kristin@sginfo.no.

 

Korte fakta

1 Idrettshall, 1 døgn, 1 Gud, 1 opplevelse for livet.
24 timer aktiviteter, musikk, venner, kreativ forkynnelse, hoppeslott, konkurranser, soving, kino.
24 Hours Festival er en omreisende festival i regi av Stiftelsen Skjærgårdsgospel som arrangeres i samarbeid med lokale kristne menigheter, forsamlinger og barnearbeid.
24 Hours Festival gir barn i 9-13 års-alderen aktiviteter, leker, fellesskap, og kreativ forkynnelse i rammen av en 24 timers festival i sitt nærmiljø.
24 Hours Festival ønsker å gi ungene en spennende, engasjerende og utfordrende festivalopplevelse der de møter fellesskap, Jesus og aktivitetene de kun har drømt om, i store, men trygge omgivelser.
24 Hours Festival arrangeres 6-10 ganger i året i ulike lokalmiljøer, og når ut til omkring 1600 barn.
24 Hours Festival vil inspirere både barn, foreldre og ledere til lokalt engasjement resten av året.

 

Informasjon og booking

Ønsker du mer informasjon om booking og arrangering av lokal 24 Hours festival, kan du ta kontakt med oss på e-post, telefon eller via kontaktskjemaet.
Du kan også finne mer informasjon ved å laste ned innholdet i vår PR-pakke her:

PR-pakka 24 Hours:

  • Informasjonsskriv for 24 Hours 2014-2015
  • Utkast til kjøreplan for en 24 Hours festival
  • Forslag til aktiviteter på festival
  • Organisasjonsplan
  • Kontraktutkast

 

Presseskriv

24 HOURS FESTIVAL – OPPLEVELSEN DU IKKE KAN GÅ GLIPP AV

Tradisjonen tro skal Skjærgårdsgospel sammen med lokale menigheter også i år arrangere 24 Hours Festivaler over hele landet.

24 Hours Festival varer, som navnet tilsier, i 24 timer, og samler 200-300 barn i én idrettshall. Døgnets program veksler mellom hovedsakelig aktiviteter og sceneprogram kalt ”stage”, som består av musikk, dans, samtale, kreativ forkynnelse, leker og konkurranser. I tillegg presses det inn litt mat og litt søvn, men det er bare så vidt.

Den 24 timer lange festival er bygget opp for å gi barn og unge en spennende, engasjerende og utfordrende festivalopplevelse, forteller Kristin Brandsæter, Skjærgårdsprest og koordinator for 24 Hours Festival. Her får barna møte fellesskap, Jesus og aktivitetene de kun har drømt om, i store, men trygge omgivelser. Sammen med Skjærgårds-teamet ”Roadservice” reiser Kristin rundt omkring i landet med en bil full av aktiviteter som radiostyrte helikopter, bruskasseklatreutstyr, menneske-bowling og diverse hoppeslott, og arrangerer 6-10 festivaler i året.

Det er samarbeidet med de lokale arrangørene som gjør dette mulig, sier Kristin, og forteller at hun er mektig imponert over det veldig samarbeidet på tvers av menigheter og kirker. 24 Hours ønsker å være en ressurs og et bidrag som kan løfte det lokale arbeidet til nye høyder og gi både barn og voksenledere en opplevelse litt utenom det vanlige, som kan gi et positivt engasjement inn i det kontinuerlige barne- og tweensarbeidet. Festivalen har gutter i den såkalte ”tweensalderen”, 9-13 år, som hovedmålgruppe, selv om jenter også selvfølgelig er velkomne. Mange menigheter og barnearbeid erfarer å ikke ha tilstrekkelig med tilbud tilpasset denne målgruppa, og særlig mot målet om 18-årig trosopplæring opplever de 24 Hours som et avgjørende innspill.

Selv om Kristin er prest, synes hun det er viktig å gi rikelig rom for hoppeslott på festivalen. Gud har skapt oss til å ha det gøy, sammen med hverandre og i rammen av hans kjærlighet, forteller hun, og det er akkurat det vi får gjøre på 24 Hours Festival. Forkynnelsen skal være tydelig, enkel og relevant, og gi en trygg og trofast ramme rundt aktivitetene. Tilbakemeldinger viser at mange barn og voksne synes det er lett å invitere med seg også mindre kirkevante barn og unge til 24 Hours Festival, og slike møteplasser trenger vi!

24 festival

24 Hours festival gir barn og unge en unik opplevelse av livsglede, satt i en ramme av aktiviteter, musikk, forkynnelse og utfordringer, der Jesus blir et naturlig midtpunkt.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • 24festival@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48