24 Hours FestivalRefusjon av billetter

Refusjon av billetter

Det er med tungt hjerte at vi måtte avlyse 24 Hours i Hægeland / Øvrebø. Vi i Stiftelsen Skjærgårdsgospel hadde et håp om at ting skulle roe seg før det kom så langt.

For oss i Skjærgårds er det dramatiske dager på jobb. I tillegg til flere 24 Hours festivaler arrangerer vi Skjærgårds Music & Mission Festival, Skjærgårdssang, Skärgårdssång, Russetreffet i Kragerø, Barnegospelfestivalen og vi har Team Skjærgårds på veien. Flere av disse arrangementene og turnéene har nå blitt avlyst, og allerede nå har vi mistet inntekter på over én million kroner. Vi planlegger sommerfestivalene som normalt, og gleder oss over veldig sterke program og line-ups. Vi håper at ting skal roe seg ned før sommersesongen, slik at arrangementene kan arrangeres, men vi ser at billettsalget har stoppet helt opp for øyeblikket. Fra og med neste uke blir alle ansatte i stiftelsen permittert i 80%, og fremtiden er meget usikker.

Flere innlegg i sosiale medier har det siste døgnet manet til dugnad for å redde kulturbransjen, og et av tiltakene som har blitt foreslått er å ikke kreve refusjon av kjøpte billetter.
Vi har full forståelse for at dere ønsker refusjon på kjøpte billetter, men hvis det er noen av dere som har lyst og mulighet til å være på en slik dugnad, så kan det være avgjørende for videre drift av festivalene våre.

På grunn av kostnader ved bruk av påmeldingssystemet checkin.no som vi ikke får refundert, er billettavgiften en del av billetten. Det vil derfor bli trukket fra 25,- fra det beløpet som blir refundert.
Ta kontakt med oss om du har noen spørsmål rundt dette.

24 festival

24 Hours festival gir barn og unge en unik opplevelse av livsglede, satt i en ramme av aktiviteter, musikk, forkynnelse og utfordringer, der Jesus blir et naturlig midtpunkt.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • 24festival@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48