24 Hours FestivalBloggTilbake i Mastrahallen!

Tilbake i Mastrahallen!

Helga før påske var det nok mange som gleda seg til ferie, men det var også mange som ikke gjorde det! Deltakerne på 24Hours festivalen i Mastrahallen i Rennesøy hadde det nemlig veldig fint også uten påskeferie, de var jo på festival!

Mastrahall, Mastrahus og skole var alt klappet og klart for de mange deltakerne som strømmet inn lørdag formiddag. Her hadde vi flotte timer med hoppeslott, innebandy, wii, gigaball, kino, stage, battle, konsert og istårn, og masse annet moro! Vi har så heldig å ha med oss et rutinert husband fra Sola, og når de fikk det til å svinge, så svingte det skikkelig. Jeg tror ikke det var noen på hele øya som ikke hørte at det var One Way det handla om da musikken begynte!

Helga ble avslutta med en flott gudstjeneste med trøtte deltakere og engasjerte foreldre, søsken og andre voksne. Takk for en fin festival, håper vi sees igjen!

 

– Kristin – 24Hours-general

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

24 festival

24 Hours festival gir barn og unge en unik opplevelse av livsglede, satt i en ramme av aktiviteter, musikk, forkynnelse og utfordringer, der Jesus blir et naturlig midtpunkt.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • 24festival@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48