24 Hours FestivalBloggVi satte verdensrekord i Skien!!

Vi satte verdensrekord i Skien!!

            Med over 500 deltakere er det ikke rart at det blir trangt, men at det skulle være såå trangt om plassen under 24 battle, det hadde jeg glemt å tenke på når jeg planla dette… Heldigvis er de fleste gode til å se muligheter, så det gikk veldig bra. 🙂

Ellers var Kristian og Simon noen racere på å lage kule, morsomme og fengende Videobox’er til hver stage! Jarle laget de to største istårnene jeg noen gang har sett. Espen og Per Christian gjorde seg som programledere i radio 24. Kuben løfta nattkinoen et par hakk og gutter er mye flinkere enn jenter til å pakke. I tillegg satte vi ny rekord i deltakere på danseseminaret.

 

Takk for en knallbra festival! Selv om jeg bare var nesten-Kristin, så tror jeg det gikk bra  – og jeg ble nok godkjent etter hvert, når de bare ble litt kjent med meg! 🙂

 

Guro – 24Hours medarbeider

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

24 festival

24 Hours festival gir barn og unge en unik opplevelse av livsglede, satt i en ramme av aktiviteter, musikk, forkynnelse og utfordringer, der Jesus blir et naturlig midtpunkt.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • 24festival@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48