24 Hours FestivalBloggVisjon, sommer og 24 Hours!

Visjon, sommer og 24 Hours!

 Sommeren 2014 vil bli husket som en fantastisk sommer, for mange på grunn av det fine været og for en hel del på grunn av en heidundranes flott 24 Hours festival!

17.- 18. Juli var det klart for nok en festival under sommerstevnet Visjon på Fredtun i Stavern. Her møtte 100 spente deltakere opp til en noe kortere enn vanlig, men likevel fullverdig festival. Timene vi hadde sammen var fullpakka med aktiviteter, istårn, stager, pølser, film, litt soving og masse masse moro.

Noen mener at det kan være utfordrende å lage festival midt i et sommerstevne, deltakerne har jo liksom allerede vært på leir en stund og er allerede ganske slitne og trøtte.. Men det synes ikke jeg! På tross av litt lite søvn de siste dagene stilte de opp, både barn og voksne, og hadde massevis av energi til både rigging og festival! Det er mulig de sovna litt lettere enn på en del andre festivaler, men hva gjør vel det så lenge du får sett hele filmen!

Jeg er skikkelig imponert om super innsats og masse gøy, og håper å se dere alle igjen neste år! (Hvis ikke du er blitt for gammel da.. 🙂

 

– Kristin – 24Hours-general

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

24 festival

24 Hours festival gir barn og unge en unik opplevelse av livsglede, satt i en ramme av aktiviteter, musikk, forkynnelse og utfordringer, der Jesus blir et naturlig midtpunkt.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • 24festival@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48