24 Hours FestivalBloggEn drøss av festivaler i høst!

En drøss av festivaler i høst!

I høst har vi arrangert massevis av 24Hours festivaler! Vi har tatt med oss bilen, aktivitetene og en god dose erfaring, og sammen med lokale menigheter har vi gjennomført hele ni 24Hours festivaler på ett semester! Og det er rett og slett rekord!!

Vi begynte høsten med festival på Flekkerøy, for aller første gang, og deretter gikk turen til Grimstad og Hånes. I oktober var det Gjøvik og Nærbø som stod for tur, og i november dundra vi på med festival HVER helg, på Vegårshei, i Skien, Notodden og Sandefjord.

Det ble en fantastisk høst. Deltakerne har kost seg gløgg, med aktiviteter, stillekrok, band, musikk, istårn, hoppeslott, basket bungee, tuben, bønnevandring, nattkino, nye venner, godteri, tattooeringer, ansiktsmaling, dans og sang og mye MYE MER! De voksne har gjort en kjempeinnsats og vaska doer, kokt pølser, passet aktiviteter, vært nattevakt, og ellers gjort alt de kunne for å lage verdens beste 24 Hours festivaler. Og det har de virkelig klart! Og midt i alt det praktiske og morsomme har Jesus vært det naturlige midtpunktet som vi alle har fått bli enda litt bedre kjent med i løpet av de 24 timene.

Vi er veldig glade for å få lage festivaler sammen med dere og for dere, og gleder oss i bøttevis til fortsettelsen!

Og har du lyst til å se bilder fra høsten festivaler kan du jo ta en kikk HER..

 

– Hilsen Skjærgårdsgospel og 24Hours-crewet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

24 festival

24 Hours festival gir barn og unge en unik opplevelse av livsglede, satt i en ramme av aktiviteter, musikk, forkynnelse og utfordringer, der Jesus blir et naturlig midtpunkt.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • 24festival@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48